CURSOS GRATUÏTS D’ANGLÈS I FRANCÈS ADREÇATS A PROFESSIONALS DEL TURISME D’INTERIOR I DE MUNTANYA

Descripció i destinataris

L’Escola Oficial d’Idiomes del Berguedà programa, per encàrrec de la Direcció General de Turisme, cursos d’anglès i francès de 30 hores, de nivell A2 (pre-intermedi) adreçats a professionals del turisme d’interior i de muntanya. El curs es finança amb diners de l’impost sobre les estades turístiques i, per tant, és gratuït per als alumnes. Els cursos són impartits pel professorat d’anglès i francès de les Escoles Oficials d’Idiomes. Els cursos s’impartiran a les aules de l’Escola Oficial d’Idiomes del Berguedà al mateix edifici de l’Institut Guillem de Berguedà a Berga.

Objectius

Aquests cursos tenen com a objectiu aportar seguretat per guanyar més qualitat i fluïdesa en l’expressió oral i escrita, proporcionant el vocabulari bàsic i les expressions tècniques més usades en l’àmbit del turisme.

Dates i horari d’anglès

30 hores distribuïdes en 10 sessions de 3 hores.

Grup bàsic-intermedi anglès: els dijous de 08:45h a 11:45h del 18 de gener al 21 de març de 2024.

Dates i horari de francès

30 hores distribuïdes en 15 sessions de 2 hores.

Grup bàsic-intermedi francès: els dimarts de 16:30h a 18:30h del 16 de gener al 7 de maig de 2024.

Avaluació i certificat

Hi haurà una avaluació contínua. En acabar el curs, es donarà un certificat acreditatiu. Es requereix una assistència del 80% i aprovar el curs per obtenir-lo.

Dates matrícula presencial o per correu electrònic

del 17 de DESEMBRE al 15 de GENER de 2024. Per a formalitzar la matrícula, només cal portar o enviar per correu electrònic una fotocòpia del document d’identitat i demostrar que hi ha una relació laboral amb un establiment turístic del Berguedà indicant-nos el seu nom.
Places limitades.

El dia 15 de gener de 2024 us confirmarem via correu electrònic si heu obtingut plaça.

 

L’Escola es reserva el dret d’anul·lar el curs si no s’arriba al mínim d’alumnes  establert. Totes les informacions d’aquest full estan subjectes a possibles canvis.