Activitats culturals curs 2019 – 2020

Anglès

Taller de Mindfulness (23 i 24 d´octubre de 2019)

L´Alice Chinn, professora titulada d´anglès i especialitzada en meditació i Mindfulness, ens va introduir en la pràctica d´aquesta tècnica reflexiva inspirada en la meditació oriental. El Mindfulness serveix per conectar-te millor amb tu mateix i estar més present en el dia a dia. És una tècnica que tothom pot practicar i a qualsevol lloc.

fotografies i videos

Concurs de receptes de cuina alumnes 1r d´anglès (18 de desembre de 2019)

Els alumnes de 1r d´anglès han preparat unes receptes, les han explicat a classe i després les hem provat i hem votat la millor. El guanyador ha sigut Mariano Martínez que ens ha fet un deliciós pastís de poma. Enhorabona.

fotografies

Francès

 Activitat musical alumnes 3r de Francès (19 de desembre de 2019)

Els alumnes de 3r de francès, en el marc de la realització de la tasca d’avaluació, van composar una cançó per presentar-se al concurs musical de la classe. Va ser un moment festiu de música i diversió en què els alumnes no van perdre el compàs en cap moment. Qui diu que l’avaluació hagi de ser avorrida?

fotografies

Escola

 Castanyada / Halloween / Toussaint (30 i 31 d´octubre de 2019)

Els alumnes d’anglès i francès de tots els grups van celebrar junts la festa de la Castanyada organitzada pels professors dels diferents idiomes del centre. Alumnes i personal de l’escola van poder gaudir d’una festa segons les diferents tradicions culturals dels països objecte d’estudi.

fotografies

 4t cicle de cinema de l´EOI (4, 12 i 18 de febrer de 2020. Teatre Patronat)

En aquest quart cicle de cinema ens vam propossar fer arribar al públic les pel.lícules de més rellevància del setè art dels respectius països (França, Estats Units i Brasil) i que s´han consolidat amb el temps com a grans obres de la història del cinema: Les quatre cents coups de François Truffaut que és una de les pel.lícules més definitòries d´aquella gran època del cinema francès que va ser la Nouvelle Vague. Some like it hot de Billy Wilder que és segurament la millor comèdia de la història. I per últim Aquarius de Kleber Mendonça  que, sense considerar-se un clàssic, es tracta d´una de les cintes més internacionals i de més rellevància cinematogràfica dels últims anys. Tot això acompanyat d´un pica-pica temàtic, al final de cada projecció, en relació amb la gastronomia típica del país de la pel.lícula.

fotografies i videos