Preinscripció i matrícula curs 2023-24

Antic alumnat dels cursos ordinaris de 1r a C1

Es consideren antic alumnat a efectes de matrícula, les persones matriculades en un curs oficial del mateix idioma, en aquesta escola i l’any acadèmic immediatament anterior.

La matrícula es fa durant el mes de juliol.

Seguiu les següents passes per fer l’AUTOMATRÍCULA:

 1. Feu clic aquí per a consultar les qualificacions del curs 2022-23.
 2. Consulteu els nivells i horaris de cada idioma d’aquesta escola fent clic aquí
 3. Feu clic aquí per accedir al full informatiu on s’explica com s’ha de fer l’AUTOMATRÍCULA.
 4. Feu clic aquí per accedir a l’aplicatiu d’AUTOMATRÍCULA. Haureu de triar “Gestió” i “Matrícula Online”
 5. Feu els dos pagaments dins el termini establert.
  • Matrícula:
   • Curs A1, A2 i C1= 275€  (codi de barres 1) a  CaixaBank.
   • Curs B1, B2.1 i B2.2= 297,60€ (codi de barres 1) a  CaixaBank.
  • Material:
   • 30€ (codi de barres 2) a CaixaBank.

* Consulteu totes les bonificacions aquí

 1. Guardeu els dos comprovants de pagament per si ens cal demanar-vos-los.
 2. Per consultar els llibres d’anglès, feu clic aquí (pendent d’actualitzar). I pel que fa als llibres de francès, feu clic aquí (pendent d’actualitzar).

Nou alumnat dels cursos ordinaris de 1r a C1

Es considera nou alumnat qualsevol persona no matriculada en un curs oficial d’un idioma en aquesta escola i l’any acadèmic immediatament anterior.

La matrícula es realitza durant el mes de setembre.

Per accedir a la informació general, feu clic aquí.

Consulteu els nivells i horaris de cada idioma d’aquesta escola fent clic aquí.

Per conèixer el procediment abreujat del procés, feu clic aquí.

És important que llegiu la informació següent abans del dia de la matrícula:

 • El primer pas a dur a terme és la realització de la preinscripció telemàtica  des del dia 4 de setembre a partir de les  9:00h i fins a les 14:00h del dia 13 de setembre. Aquesta preinscripció també es podrà realitzar presencialment el dia 13 de setembre de 9:30 a 14:00h a l’EOI del Berguedà en aquells casos en què hagi ha estat impossible realitzar-la telemàticament. L’alumnat que disposi d’un certificat que els eximeixi de realitzar el test de nivell, s’hauran de preinscriure al curs corresponent i triar el grup i horari. A més a més, hauran d’adjuntar el certificat que els eximeix de fer el test de nivell del 4 de setembre al 13 de setembre.  Consulteu la taula d’exempcions fent clic aquí. L’alumnat que no disposi de cap certificat que els eximeixi de fer el test de nivell, haurà de realitzar-lo online des del 4 de setembre fins el 13 de setembre. Tot seguit triar el grup i horari.
 • El segon pas, des del dia 14 de setembre (a partir de les 18:00h) i fins el dia 15 de setembre (fins a les 20:00h), l’alumnat podrà comprovar a l’aplicatiu de preinscripcions si han estat admesos o si han quedat en llista d’espera.
 • El tercer pas serà la matrícula que es durà a terme via online des del dia 15 (a partir de les 20:00h), fins el dia 19 de setembre (fins a les 23:59h) fent clic al següent enllaç: Aplicatiu matrícula. Preu matrícula = depèn del cas; podeu consultar els preus fent clic aquí. (codi de barres 1) +  30 € (codi de barres 2)
 • L’alumnat en llista d’espera, es podrà matricular en línia el dia 21 i 22 de setembre.
 • Per acabar, haureu d’enviar al correu electrònic de l’escola eoibergueda@xtec.cat fins el dia 22 de setembre a les 12:00 en una mateixa pàgina una fotocòpia del DNI i una foto tipus carnet. Si us heu beneficiat d’una reducció o exempció del preu de la matrícula, haureu d’enviar també el document que ho justifiqui i que dependrà de cada cas. Si ho preferiu també podeu entregar aquesta documentació presencialment a l’escola. El lliurament d’aquesta documentació és requisit obligatori per tal que la matrícula quedi formalitzada correctament.

IMPORTANT!

TOTS AQUELLS ALUMNES QUE NO HAGIN POGUT REALITZAR LA PREINSCRIPCIÓ I/O MATRÍCULA DINS ELS TERMINIS ESTABLERTS ANTERIORMENT, POSEU-VOS EN CONTACTE AMB L’ESCOLA EL MÉS AVIAT POSSIBLE VIA TELEFÒNICA (93.821.41.16), PER CORREU ELECTRÒNIC (eoibergueda@xtec.cat) O PRESENCIALMENT.

Beques

En cas de voler sol·licitar beca del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, podeu trobar la informació pertinent aquí: Beques

En cas de voler sol·licitar beca del programa Parla3, podeu trobar la informació pertinent aquí: Beques