Activitats culturals curs 2022 – 2023

Xerrada inauguració curs 2022-23 (octubre 2022)

Inaugurem el curs 2022-23 convidant a l’exinspector d’educació José Miguel Lucea a fer una xerrada sobre el funcionament del cervell quan aprenem una segona llengua. Ha estat una experiència molt enriquidora i pedagògica. El nostre alumnat l’ha valorat molt positivament i s’ha sentit identificat amb moments viscuts durant el seu procés d’aprenentatge de l’anglès i/o francès

fotografies

Llumineta de Nadal 2022 (desembre 2022)

Com cada any,  l’EOI del Berguedà ha volgut contribuir amb la campanya solidària de la Creu Roja de Berga,  que aquest any estava destinada a fer arribar joguines a nens amb risc d’exclusió. Gràcies a la solidaritat dels nostres alumnes hem pogut posar el nostre granet de sorra. Dos representants de la Creu Roja van venir a recollir els diners recaptats.

fotografies

Sopar-pub quiz (15 desembre 2022)

Acomiadem aquest any 2022 amb un sopar-pub quiz al restaurant Sant Marc de Berga i fent entrega de la panera de Nadal a l’Abel, guanyador de la llumineta. Els guanyadors del pub-quiz varen ser els alumnes de B2 d’anglès. No hi va faltar el cava, els turrons i les nadales en anglès i francès.

fotografies

Setmana de les llengües i de les cultures a l’EOI (6 al 10 de març 2023)

Tallers de fonètica (6 i 9 de març 2023)

Enguany hem celebrat la 3ª edició de la setmana de les llengües i de les cultures del 6 al 10 de març. Dins de les activitats programades, el dilluns dia 6 va venir la Jennifer Rhian Jones a fer un taller de fonètica en anglès. Tanmateix, el dijous dia 9 els alumnes de francès van poder gaudir d’un taller en fonètica on la Marie Cécile Arguedas va fer que els nostres alumnes cantessin com veritables artistes.

fotografies

Taller sobre l’Índia (8 de març 2023)

El dimecres 8 de març, dia internacional de la dona, i dins els actes organitzats durant la semana de les llengües i de les cultures, la Susanne  ens ha vingut a fer un taller on hem après molt sobre la cultura índia però sobretot del paper de la dona dins aquesta societat.

fotografies

Viatge a Tolosa (25 i 26 de març 2023)

Els dies 25 i 26 de març vam anar a Tolosa. Vam recórrer el centre de la ciutat  i en vam conèixer algunes de les seves històries. Ens ho vam passar molt bé i ens han quedat ganes de tornar-hi!

 fotografies

Viatge a Dublín (22 al 25 d’abril 2023)

Després de 3 anys de no poder realitzar viatges culturals degut a la pandèmia del coronavirus, per fi hem pogut tornar a fer la maleta i pujar en un avió. El destí ha sigut Dublín i hem estat del 22 al 25 d’abril. Hem pogut gaudir d’aquesta meravellosa ciutat i d’entorns tan màgics com el Comtat de Glendalough.

 fotografies

Sopar festa fi de curs (16 de juny 2023)

El passat 16 de juny vam celebrar el sopar festa de fi de curs a la Font del Balç a Gironella. Com sempre, ens ho vam pasar genial i tant alumnes com professors vàrem gaudir d’una gran nit tot celebrant la cloenda del curs 2022-23.

 fotografies