CURSOS D’ANGLÈS I FRANCÈS PER A PROFESSIONALS DEL TURISME D’INTERIOR I DE MUNTANYA

Descripció i destinataris

L’Escola Oficial d’Idiomes del Berguedà programa, per encàrrec de la Direcció General de Turisme, cursos d’anglès i francès de 45 hores, de nivell A2 (pre-intermedi) adreçats a professionals del turisme d’interior i de muntanya. El curs es finança amb diners de l’impost sobre les estades turístiques i, per tant, és gratuït per als alumnes. Els cursos són impartits pel professorat d’anglès i francès de les Escoles Oficials d’Idiomes. Els cursos s’impartiran als locals de l’Escola Oficial d’Idiomes del Berguedà al mateix edifici de l’Institut Guillem de Berguedà a Berga.

Objectius

Aquests cursos tenen com a objectiu aportar seguretat per guanyar més qualitat i fluïdesa en l’expressió oral i escrita, proporcionant el vocabulari bàsic i les expressions tècniques més usades en l’àmbit del turisme.

Dates i horaris

2 grups de 45 hores distribuïdes en 15 sessions de 3 hores.1.Grup bàsic anglès 2 (A2): els dijous de 10:00h a 13:00h del 15 de febrer al 7 de juny de 2018.2..Grup bàsic francès 2 (A2): els dijous de 10:00h a 13:00h del 15 de febrer al 7 de juny de 2018.

Avaluació i certificat

Hi haurà una avaluació contínua. En acabar el curs, es donarà un certificat acreditatiu. Es requereix una assistència del 80% i aprovar el curs per obtenir-lo.

Dates matrícula presencial o per correu electrònic

del 19 de GENER al 13 de FEBRER de 2018. Per a formalitzar la matrícula, només cal portar o enviar per correu electrònic una fotocòpia del document d’identitat i demostrar que hi ha una relació laboral amb un establiment turístic del Berguedà indicant-nos el seu nom.
Places limitades.

El dia 13 de febrer de 2018 us confirmarem via correu electrònic si heu obtingut plaça.

 

L’Escola es reserva el dret d’anul·lar el curs si no s’arriba al mínim d’alumnes  establert. Totes les informacions d’aquest full estan subjectes a possibles canvis.