4t Cicle de cinema de l’Escola Oficial d’Idiomes del Berguedà

En aquest quart cicle de cinema, ens hem proposat fer arribar al públic les pel·lícules de més rellevància del setè art dels respectius països (Estats Units, França i Brasil) i que s’han consolidat amb el temps com a grans obres de la història del cinema. En aquesta línia, proposem Les quatre cents coups de François Truffaut que és una de les pel·lícules més definitòries d’aquella gran època del cinema francès que va ser la Nouvelle Vague. Tot seguit, visionarem Some like it hot que és segurament la millor comèdia de la història. Es tracta sense dubte d’una obra cultural, històrica i estèticament significativa. I per últim, ens allunyarem una mica dels clàssics, en el sentit estricte de la paraula, per fer-vos descobrir Aquarius. Sense poder considerar-se, de moment, un clàssic, es tracta d’una de les cintes del Brasil més internacionals dels últims anys i de més rellevància cinematogràfica i compta amb una de les actrius més importants del panorama cinematogràfic d’aquell país com és Sonia Braga. A més a més, la fascinant banda sonora ens permetrà fer un viatge apassionant per endinsar-nos en la història musical del Brasil.

Durant el mes de febrer, els dies 4, 12 i 18, amb la col·laboració de 9.5 mm Grup Internacional Cinematogràfic i el Teatre Patronat de Berga, es projectarà una pel·lícula en cada idioma (francès, anglès i portuguès, en aquest ordre).

Les sessions són obertes a tothom. El visionat de la pel·lícula és gratuït.

Al final de cada projecció s’oferirà un pica-pica temàtic en relació amb la gastronomia típica del país de la pel·lícula que té un cost de 5 euros (públic general) i 3 euros (alumnes i antics alumnes). També s’ofereix un abonament per als tres dies de 13€ (públic general) i 7€ (alumnes i antics alumnes). Aquests tiquets es poden comprar anticipadament a la nostra escola o a la taquilla del Teatre Patronat el mateix dia de la sessió.

Podeu descarregar aquí el díptic informatiu.