3r Cicle de cinema de l’EOI del Berguedà al Teatre Patronat de Berga

En aquest tercer cicle de cinema, l’EOI del Berguedà, dins la seva línia de foment dels idiomes i cultures, vol unir cinema, cultura i llengua i ho vol apropar al públic del Berguedà a través de pel·lícules de qualitat molt valorades pel públic i la crítica. Amb la projecció d’aquest cicle de pel·lícules originals i subtitulades al castellà i/o català, volem reforçar i recolzar no només la llengua que s’estudia  a les nostres aules sinó també donar una visió més amplia de la cultura anglòfona i francòfona i d’un país convidat que enguany serà Alemanya.

Enguany la característica comuna de les tres pel·lícules és el gènere. Totes elles són thrillers. Hem volgut retre homenatge a aquesta tipologia cinematogràfica presentant tres pel·lícules que posen de manifest la riquesa i varietat d’aquest gènere. Des de “Jusqu’à la garde” que podríem considerar un thriller familiar, passant per “Red Sparrow” un thriller psicològic d’espionatge i acabant per “Aus dem Nichts” una barreja de thriller de venjança i drama d’autor.

Durant el mes de febrer, els dies 5, 13 i 19, amb la col·laboració de 9.5 mm Grup Internacional Cinematogràfic i el Teatre Patronat de Berga, es projectarà una pel·lícula en cada idioma (francès, anglès i alemany, en aquest ordre).

Descarregueu aquí el programa