2n Cicle de cinema de l’Escola Oficial d’Idiomes del Berguedà

En aquest segon cicle de cinema, l’EOI del Berguedà, dins la seva línia de foment dels idiomes i cultures, vol unir cinema, cultura i llengua i ho vol apropar al públic del Berguedà a través de pel·lícules de qualitat molt valorades pel públic i la crítica. Amb la projecció d’aquest cicle de pel·lícules originals i subtitulades al castellà i/o català, volem reforçar i recolzar no només la llengua que s’estudia  a les nostres aules sinó també donar una visió més amplia de la cultura anglòfona i francòfona i d’un país convidat que enguany serà Argentina.

Durant el mes de febrer, els dies 6, 14 i 20, amb la col·laboració de 9.5 mm  Grup Internacional Cinematogràfic i el Teatre Patronat de Berga, es projectarà una pel·lícula en cada idioma (francès, anglès i castellà, en aquest ordre).

  

Carol
Dimecres 14 de febrer a les 20:15h
César 2017 a la millor fotografia i 10 nominacions.

Frantz
Dimarts 6 de febrer a les 20:15h
6 nominacions als Oscars 2016 i Palma d’Or a la millor actriu Rooney Mara i guanyadora de la Palma Queer.

Un lugar en el mundo
Dimarts 20 de febrer a les 20:15h
Nominació als Oscars 1992 a la millor pel·lícula de parla no anglesa. Premi Goya 1992 a la millor pel·lícula estrangera de parla hispana. 8 Premis Cóndor de Plata. Guanyadora de la Concha de Oro 1992.

 

Les sessions són obertes a tothom. El preu de l’entrada és de 5 euros (públic general) i 3 euros (alumnes). També s’ofereix un abonament per als tres dies de 12€ (públic general) i 7€ (alumnes). Les entrades es poden comprar anticipadament a la nostra escola o a la taquilla del Teatre Patronat el mateix dia de la sessió.

El visionat de la pel·lícula és gratuït. El preu de l’entrada inclou un pica-pica temàtic en relació amb la gastronomia típica del país de la pel·lícula.

Us hi esperem!

Descarregar el díptic